Spread the love and share our page with your friends
Nummer 17 Dubbele-Getallen
Nummer 17 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Nummer 17 van de dubbele getallen geeft je de boodschap dat je zo door moet gaan, het gaat prima!!! Ga zo door met hoe je het doet want de balans in je leven is zich zichtbaar aan het manifesteren. Het is ook een perfecte tijd om een cursus te gaan volgen of een bijscholing voor je werk. Uit de Kosmos krijg je alle steun die je nodig hebt dus vertrouw erop dat je het aankunt.

Genieten in Privé leven

Jij hebt je zaken best goed op orde, je behoudt goed het overzicht en de balans. Let je wel een beetje op dat je niet té perfectionistisch gaat worden want dat kost alleen maar onnodig energie. Soms de teugels eens wat laten vieren mag best hoor. Je hebt er heel veel overwonnen en dat komt doordat jij zoveel innerlijke kracht bezit die je er altijd weer doorheen sleept.

De tijd is aangebroken dat je mag gaan genieten van wat het leven je te bieden heeft, dit zal ook zo zijn in je gezinsleven. Geef elkaar de ruimte die nodig is dan zal er ook een positieve sfeer in huis hangen. Heb je nog geen relatie dan zal deze zich in de komende periode gaan ontwikkelen. De komende tijd is erg vruchtbaar dus blijf vooral positief in je gedachten, dan trek je ook positief aan.

Sterrenbeeld van nummer 17

Voor het sterrenbeeld Ram is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Ram is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 maart tot 20 april. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld ARIES. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een echte doorzetter bent. Als je iets wilt dan moet dat ook onmiddellijk voor elkaar gekregen worden. Duurt het te lang dan verslapt de aandacht en is de interesse er ook niet meer dus ga je weer aan een nieuw project beginnen.

Stel kleinere doelen zodat het makkelijker is om de aandacht vast te houden. Op deze manier haal je ook de beoogde doelen binnen de gestelde tijd. Je bepaald graag zelf wat je doet en ook hoe je het wilt doen, De vrijheid neem je ook al heb je die niet. Dit kan soms wel eens botsen met de mensen om je heen. Ook kun je de lat voor jezelf gigantisch hoog leggen, je zal en moet die lat ook halen. Dit gaat vaak ten koste van jezelf, je hebt geen rem. Verstandig zou zijn om je lat lager te leggen, dan hoef je niet steeds zo hard te knokken om de dingen te bereiken.

Spiritueel stappen nemen

Op dit gebied doe je het ook prima, dus ga eens aan de slag met wat moeilijkere dingen te leren. Rustig aan stap voor stap zoals het goed voelt voor jou dan lukt het wel en heb je weer een mooi groeimoment. Zegeningen zullen op je weg komen, de hobbels die nog in het verschiet liggen zul je relatief makkelijk gaan overwinnen.

Je geleide Gidsen zijn trots op wat je al bereikt hebt. Nu mag je de volgende stappen gaan nemen en meer mensen gaan helpen, indien je dat nog niet doet. Er zullen gaandeweg wel wat leermomenten op je pad komen, deze heb je nodig om te groeien. Loop er ook niet voor weg maar pak het aan zodat je erna weer stappen vooruit kunt zetten.

Je levensmissie is negatief transformeren naar het positieve en op die manier trachten de balans terug te gaan brengen in de levens van mensen die dit nodig hebben. Het is een zware missie maar jij bent zo sterk en krachtig dat je zult gaan slagen hierin. Tot slot krijgt ook de groeten van een overleden dierbare!

Kleuren die passen bij nummer 17

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren goud, wit en licht groen. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 17, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Goud, ambities, erkenning, geluk

Paars, spirituele groei, genezing

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren groen, grijs en oranje te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Groen, vruchtbaarheid, natuurlijk, geluk

Grijs, balans, zelfvertrouwen

Oranje, vrolijkheid, modern, warmte

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Orka en Paard mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.