Spread the love and share our page with your friends
Nummer 16 Dubbele-Getallen
Nummer 16 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Nummer 16 vertelt jou dat je in evenwicht moet blijven want het gaat hartstikke goed. Wellicht worden er zeer binnenkort wensen vervult die je al langere tijd hebt. Reageer op je gedachten met zelfvertrouwen om levenswensen te kunnen bereiken. Blijf positief ook in de situaties die wat moeilijker zijn, je zult overwinningen boeken en er zelfverzekerder door worden.

Vertrouwen in privé leven

Nummer 16 geeft aan dat je op sommige gebieden er wel wat doorheen zit, kracht is wat je nodig hebt om te overwinnen. Je ziet dit getal omdat je gebeden worden verhoord! Zoek nu in je leven de dingen op die een positieve invloed hebben en ga van daaruit steeds weer een stap verder de goede kant op! Positief zijn is niet gemakkelijk maar jij kunt je gedachten ombuigen want je bent hier zeer krachtig in

Ga er ook mee oefenen dan gaat dat zeker lukken. Vertrouw erop dat je geleide Gidsen je zullen bijstaan en helpen, dus blijf positief en optimistisch gefocust terwijl jij je in het leven voortbeweegt. Het is de juiste tijd om je verlangens positief in je leven te manifesteren en ga de komende tijd met vol vertrouwen tegemoet.

Sterrenbeeld van nummer 16

Voor het sterrenbeeld Leeuw is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Leeuw is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 23 juli tot 23 augustus. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld LEO. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een aanstekelijk enthousiasme hebt. Je trekt als een magneet mensen naar je toe door je levenslust en enthousiasme. Je hebt een hele warme uitstraling en dat maakt dat je vaak veel mensen om je heen hebt. Het is voor jou eenvoudig om contact met anderen te maken want je bent zeer sociaal ingesteld.

Voor de mensen die het wagen om toch je territorium te betreden met de intentie schade te berokkenen komen er bekaaid vanaf. Je zal er bovenop springen om je gebied en geliefden met machtsvertoon te beschermen. Je kunt erg dominant zijn en bent graag de leider van een groep. Altijd op zoek naar waardering en trots want jij bent de koning in je rijk. Om je heen moet het geordend zijn zodat je een prima overzicht hebt. Dit geeft je de mogelijkheid om alles onder controle te houden. Graag delegeer je iedereen om je heen, je mag leren dit wat minder te doen. Dan geef je anderen de mogelijkheid om ook hun eigen weg te gaan en hun eigen keuzes te kunnen maken.

Spirituele kansen

Op dit gebied ben je al heel ver, vertrouw op jezelf dat je het super doet! En binnenkort kan het zijn dat er zomaar een nieuwe kans op je pad komt dus zorg dat je er klaar voor bent. Neem het initiatief om je dromen waar te gaan maken, je weet wat je wilt dus nu is de tijd daar om actie te gaan ondernemen.

Zorg wel voor wat meer rust in je hoofd want je gedachten vliegen soms alle kanten op, neem wat meer tijd om te ontspannen, meditatie is een mooie manier om dit te doen. Creatief bezig zijn, in welke vorm dan ook, is ook iets wat nu op je pad verschijnt. Hier kun je mensen mee gaan helpen die het moeilijk hebben.

Het is tijd om je doelen helder te gaan krijgen zodat je weet waar je naar toe wilt werken. Neem stap voor stap de ingeslagen weg die je wilt gaan vervolgen. Overwin de obstakels die je gaandeweg zult tegenkomen. Hier word je alleen maar sterker en wijzer van, dus heb er het volste vertrouwen in dat je daar gaat komen waar je ook heen wilt op dit spirituele pad.

Kleuren die passen bij nummer 16

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren bruin en wit. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 16, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Paars, zelfstandigheid, inspiratie, genezing

Goud, voorspoed, ambities

Geel, doorbreken van mentale blokkades, zelfvertrouwen, mentale kracht

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren goud, oker en lila te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Goud, voorspoed

Oker, bloei, harmonie

Lila, creativiteit, veiligheid, zachtmoedig

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdier Gems mag je aanroepen als je zijn hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van dit dier klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.