Spread the love and share our page with your friends
Nummer 15 Dubbele-Getallen
Nummer 15 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Mijd de negatieve dingen en richt je op de positieve, er gaan veranderingen aankomen in je dagelijkse leven maar ook op je spirituele pad. Het is hoog tijd om nieuwe dingen te gaan leren en daardoor nog veel verder te gaan komen als je nu al bent. Je bent goed beschermd door je geleide gidsen dus heb er alle vertrouwen in dat je ook van hulp mag verwachten.

Overzicht in prive leven

Je legt de focus té veel op bepaalde zaken, behoud wel het overzicht want dit dreig je te verliezen daardoor. Neem meer afstand dan kun je alles veel beter overzien en zal het gemakkelijker zijn om de dingen de juiste richting op te sturen. Door optimistisch en gefocust te blijven kun je makkelijker navigeren door alle veranderingen die jou en je geliefden ten goede gaan komen.

Je mag van jezelf gaan houden, dat is toch wel een hele belangrijke boodschap voor jou. Accepteer zoals je bent in plaats van je steeds te moeten veranderen om anderen tevreden te stellen. Het is nu ook voor jou tijd om te gaan genieten van de mooie kanten die het leven te bieden heeft, dus waar wacht je nog op? Ga openbloeien en haal het beste uit jezelf naar boven!

Sterrenbeeld van nummer 15

Voor het sterrenbeeld Waterman is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Waterman is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 januari tot 19 februari. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld AQUARIUS. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een hele diepe denker bent. Je denkt vooral na in oplossingen creëren. Er zijn weinig problemen die jij niet de baas kunt en je wilt het liefst zo snel mogelijk alles opgelost hebben. Hierdoor kan ook wel je emotionele kant naar boven komen want jouw wil kan zo enorm sterk zijn.

Jij zal en moet die situatie onder controle hebben zodat je verder kunt en dit achter je kunt laten. Soms is het iets verstandiger om wat meer afstand te nemen tot een situatie. Op die manier geef je een ander ook mogelijkheid om hun lessen mogen leren zonder dat jij altijd alles moet gaan oplossen. Je bent een zeer toekomstgericht persoon die leeft in het heden en daar handel je dan ook altijd heen. Steeds wil je vooruit dus het verleden is voor jou al snel een gedane zaak wat je liever wilt laten rusten.

Spirituele beloning

Als je inzichten nodig hebt mag je best hulpmiddelen gebruiken zodat je heldere antwoorden krijgt. Ook heb jij een krachtig innerlijk gevoel, deze is ook een hele goede raadgever voor jou. Luister naar je eigen gevoel dan weet je ook of iets in orde is voor jou.

Vertrouw veel meer op je innerlijke wijsheid en gooi die twijfels aan de kant want je hebt er niks aan. Ga zelfverzekerd in je schoenen staan en praat ook op een zelfverzekerde manier dan ben je veel krachtiger bezig. Zoals je spreekt en denkt zo trek je de energie aan dus zorg dit ten positieve is voor jou.

De tijd is aangebroken dat je nu de vruchten mag gaan plukken, je hebt erg hard gewerkt de afgelopen tijd dus je beloning zit er aan te komen. Je leven begint nu echt vorm te krijgen dus zet deze trend voort dan mag je nog meer zegeningen verwachten op je spirituele pad dat je volgt. Geef met liefde aan een ander en help hen die het moeilijk hebben weer op weg.

Kleuren die passen bij nummer 15

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren oranje, bruin en goud. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 15, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Donker rood, psychische kracht, hartstochtelijk

Goud, voorspoed, rijkdom

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren bruin en beige te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Bruin, comfort, bescheiden, natuur

Beige, rustgevend, balans

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdier Koekoeksvogel mag je aanroepen als je zijn hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.