Spread the love and share our page with your friends
Nummer 14 Dubbele-Getallen
Nummer 14 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Vertel je zorgen die je hebt aan de Engelen en richt je op de positieve dingen in je leven is de boodschap van nummer 14. Welke moeilijkheden je momenteel ook moge ervaren weet dat hier verandering in komt, positieve situaties staan op het punt om zich te gaan openbaren in jou leven dus wees er klaar voor. Het zal hard werken zijn maar je weet dat het zich zal gaan lonen, de oogst zal dan ook zeer positief zijn voor jou.

Privé leven in balans brengen

Je raast maar door het leven alsof je tijd te kort hebt. Plan dan eens wat minder in zodat je op adem kunt komen. Meer tijd met je familie doorbrengen is wat nummer 14 je ook wilt meegeven. Maak ook eens tijd vrij om gewoon niks te doen zodat jij ook even je hoofd kunt leegmaken. Als jij je gedachten gezond houd trek je ook gezondere energie aan, dat vertaalt zich weer in gezondere keuzes maken.

Ga eindelijk eens echt leven en stap nu eens uit je comfortzone. Je zult dan ook zien dat je nieuwe ervaringen gaat opdoen die je leven zullen gaan verrijken. Als je weet wat je wilt dan ga je dromen waar maken en leg je focus daarop zodat je dat doel kunt bereiken. Wees je bewust van je gedachten, straal ook die energie uit. Dan krijg je het vanzelf op je pad als je er klaar voor bent dus heb soms ook een beetje geduld want alles komt goed!

Sterrenbeeld van nummer 14

Voor het sterrenbeeld Waterman is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Waterman is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 januari tot 19 februari. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld Aquarius. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een hele diepe denker bent. Je denkt vooral na in oplossingen creëren. Er zijn weinig problemen die jij niet de baas kunt en je wilt het liefst zo snel mogelijk alles opgelost hebben. Hierdoor kan ook wel je emotionele kant naar boven komen want jouw wil kan zo enorm sterk zijn.

Jij zal en moet die situatie onder controle hebben zodat je verder kunt en dit achter je kunt laten. Soms is het iets verstandiger om wat meer afstand te nemen tot een situatie. Op die manier geef je een ander ook mogelijkheid om hun lessen mogen leren zonder dat jij altijd alles moet gaan oplossen. Je bent een zeer toekomstgericht persoon die leeft in het heden en daar handel je dan ook altijd heen. Steeds wil je vooruit dus het verleden is voor jou al snel een gedane zaak wat je liever wilt laten rusten.

Spiritueel doelbewust bezig zijn

Met ups en downs heb je momenteel te maken, je hebt je energiebalans niet op orde. Let eens op welke dingen jou té veel energie kosten en ga op onderzoek uit of je het anders kunt doen. Nummer 14 draait om veranderingen dus weet dat je er goed aan doet om nieuwe deuren te openen en oude te sluiten die niet meer goed voelen.

Verbeter de levens van anderen en ga je begaafde talenten nu eens gebruiken, wees zelfverzekerd en doelbewust dan ga je prachtige dingen doen voor de mensen die je nodig hebben. Je zult een groei gaan meemaken nadat jij je energiehuishouding op orde hebt gebracht. Dan is er ook weer ruimte over om te gaan groeien.

Focus je op jezelf en op het pad dat je bewandeld, dan komt het succes en de positieve verandering vanzelf naar je toe. Ben meer met je eigen IK bezig en ga doelbewust de dingen aanpakken in plaats van steeds maar JA zeggen tegen anderen. Selectief hiermee omgaan geeft ook meer energie voor jouzelf.

Kleuren die passen bij nummer 14

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren groen en paars. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 14, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Blauw, communicatie, innerlijke rust

Paars, genezing, spirituele groei, kennis

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren geel en goud te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Geel, optimisme, opvallend, vrolijk

Goud, ambities, rijkdom

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdier Aap mag je aanroepen als je zijn hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van dit dier klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.