Spread the love and share our page with your friends
Nummer 13 Dubbele-Getallen
Nummer 13 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Lichtwerkers wees alert dat je positief blijft denken. Nummer 13 geeft aan dat je hulp nodig hebt, je kunt de Engelen om raad en inzichten vragen. Zegeningen zullen overvloedig toenemen als je deze deelt met mensen die het nodig hebben, de minderbedeelden bijvoorbeeld. Doe je de dingen vanuit je hart dan zul je rijkelijk beloont gaan worden.

Er komt verandering in je privé leven

Je bent een alleskunner daarom kloppen de mensen altijd bij jou aan voor hulp. Zorg dat je hier een gezonde balans in vindt en geef ook aan als je geen tijd hebt voor een ander. Voldoende rustmomenten zijn ook zeer belangrijk voor jou, dan kun je weer even opladen en fris en fruitig de dag door komen.

Zorg voor optimisme en een positieve sfeer, je kunt je verlangens manifesteren door gefocust te blijven op de positieve dingen in je leven. Nummer 13 is een zeer krachtig getal, het brengt veranderingen met zich mee waaraan jij je moet gaan aanpassen maar weet dat jij hier veel sterker door gaat worden.

Sterrenbeeld van nummer 13

Voor het sterrenbeeld Schorpioen is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Schorpioen is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 24 oktober tot 22 november. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld SCORPIO. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een zeer gevoelig persoon bent. Sterk geïnteresseerd ben je in mystieke zaken die de wereld te bieden heeft. Veel diepgang zit in je karakter en dat zoek je ergens ook wel in andere mensen.

Je bent zeer doelgericht en kunt je ergens in vastbijten totdat je de onderste steen boven hebt. Let er wel een beetje op dat je niet té wantrouwend bent, dat kan je ook relaties gaan kosten. Altijd wil je winnen, de beste zijn, maakt niet uit met wat, je hebt dit nodig om te groeien in je zelfvertrouwen. Soms mag je de teugels ook wel eens wat laten vieren, de lat iets lager leggen is ook oké hoor. Dan hoef je niet altijd zo op je tenen te lopen en houd je meer energie over om aan andere zaken te besteden.

Spiritueel is het tijd om te oogsten

Op dit gebied kunnen de dingen heel snel gaan dus zorg goed dat je energie op pijl blijft. Neem voldoende afstand als dat nodig is van energievretende situaties of personen. Focus je op de positieve dingen dan blijf je het makkelijkst in een voor jou gezonde balans.

Open je hart en laat je leiden door je innerlijke verlangens, koester de mooie geschenken die je krijgt vanuit de Kosmos. De komende tijd mag je ook gaan oogsten wat je de afgelopen periode gezaaid hebt. Je hebt heel hard gewerkt dus de oogst zal ook rijkelijk zijn voor jou. Pak niet alles in één keer aan maar doe het stap voor stap en neem rustig de tijd ervoor.

Ook krijg je een flinke dosis motivatie door de successen die je hebt behaald. Focus je op een positieve wijze op de doelen die je nog wilt gaan bereiken. De lat zul je vrij hoog leggen maar dit kun jij makkelijk aan dus maak je daar niet te veel zorgen over.

Kleuren die passen bij nummer 13

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren zilver en zwart. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 13, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Geel, mentale kracht, inzichten

Wit, vitaliteit, waarheid, bescherming, spirituele kracht

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren zwart en zilver te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Zwart, stijlvol, elegant, rouw, droefheid

Zilver, vrouwelijke kracht, sfeervol, stabiliteit

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Haan, Krokodil en de Panter mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.