Spread the love and share our page with your friends
Nummer 12 Dubbele-Getallen
Nummer 12 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Je gemaakte plannen of ideeën staan op het punt om werkelijkheid te worden als je nummer 12 ziet van de dubbele getallen. Benader het leven met een nieuwe frisse kijk, dan ga je dingen anders zien zodat je gezondere keuzes kunt gaan maken. Oude dingen kun je vervangen door nieuwe dingen in het leven, ook kan het nodig zijn om mensen uit je leven te verwijderen als ze niet meer bij je passen.

Vrienden in je Privé leven

De juiste vrienden zijn goud waard dus koester ze! Ga samen leuke dingen doen en spreek eens wat vaker af, dit ben je een beetje aan het verwaarlozen dus pak dit weer op! Dit getal mag je ook zien als een aanmoediging om je huis of tuin te gaan opknappen en mooi te gaan maken.

Als je het nummer 12 ziet dan is het ook een zeer geschikt moment om nieuwe dingen te gaan leren, volg bijvoorbeeld eens een cursus of studie die op je interessegebied ligt. Als je weet wat je wilt in je leven kun je daar veel makkelijker naar toe gaan werken. Zorg voor helderheid hierin zodat je het sneller voor elkaar kunt krijgen en je doel sneller kunt behalen.

Sterrenbeeld van nummer 12

Voor het sterrenbeeld Tweeling is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Tweeling is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 mei tot 21 juni. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld GEMINI. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je heel nieuwsgierig van aard bent. Alles wil je graag weten over wat er gebeurd in de directe omgeving. Dit kost jou zoveel energie dat je veel te weinig overhoud voor jezelf. Daardoor kun je soms het gevoel hebben dat je een beetje stilstaat in bepaalde gebieden in je leven.

Daarom is nu de tijd aangebroken dat je meer met jezelf bezig mag zijn en een innerlijke groei mag gaan bewerkstelligen. Dan heb je ook meer energie over om bijvoorbeeld je creatieve ideeën uit te werken en vorm te gaan geven. Ga je talenten verder ontwikkelen zodat je weer stappen vooruit kunt gaan zetten in je leven. En ga ook meer genieten van de kleine prachtige dingen om je heen die je hartje doen smelten.

Spiritueel rustig aan

Rustig aan op het spiritueel vlak want je neemt soms een beetje te veel hooi op je vork. Je staat altijd voor iedereen klaar maar je mag gerust ook selectief zijn met wie je wel en niet helpt. Zo houd jij je energie veel beter in balans en behoud je veel beter je evenwicht spiritueel gebied.

Het wordt nu ook hoog tijd om oude gewoonten achter je te laten, ga aan jezelf werken zodat je de persoon wordt die je echt zijn wilt. Je weet het ergens wel maar nu is de tijd aangebroken dat je er echt naar moet gaan handelen. Dus stroop die mouwen maar op en ga ermee aan de slag.

Concentreer je op je ambities om ze te bereiken, daarvoor mag je er vertrouwen in hebben dat je geleide gidsen je zullen bijstaan in dit proces. Volg de dromen van je hart en ga haar verlangens eens omzetten in concrete doelen die je mag gaan nastreven. Als je weet wat je wilt dan ga je dromen waar maken en leg je focus daarop zodat je dat doel kunt bereiken.

Kleuren die passen bij nummer 12

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren blauw en goud. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 12, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Brons, materialistisch, zelfvertrouwen

Goud, erkenning, succes, rijkdom

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren beige, oranje en wit te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Beige, harmonie, vertrouwen

Oranje, energiek, vrolijk, luxe

Wit, zuiverheid, kracht, schoonheid, perfectionisme

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdier Stier mag je aanroepen als je zijn hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van dit dier klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.