Spread the love and share our page with your friends
Nummer 11 Dubbele-Getallen
Nummer 11 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Nummer 11 van de dubbele getallen vraagt je om naar je hart te luisteren, hoe ver ben ik al en waar wil ik komen. Tijd is aangebroken om beslissingen te nemen en hulp te vragen aan anderen. Dynamische energieën zullen een vonk van creativiteit gaan creëren die je in staat stellen nieuwe ideeën vorm te geven.

Partner in privé leven

De getallen geven aan dat het beter is als je niet alleen bent. Je bent op je best als je dingen samen doet, met een partner of vriend/vriendin bijvoorbeeld. Heb je dit nog niet dan richt hier eens je aandacht op en vindt degene die je in balans brengt. Dit kan op allerlei gebieden zijn in je privé leven. Het is aan jou om te kijken in welk gebied er een “partner” nodig is.

Wees dankbaar voor wat je al hebt en ga vol vertrouwen nieuwe deuren openen, dit geeft de mogelijkheden om dromen te gaan realiseren. Nummer 11 verschijnt omdat je nu het heft in eigen handen moet nemen. Het is tijd om te worden wie je echt wilt zijn, je hebt nu de gouden kans ervoor.

Sterrenbeeld van nummer 11

Voor het sterrenbeeld Kreeft is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Kreeft is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 22 juni tot 22 juli. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld CANCER. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een heel gesloten type bent. Het kost jou ontzettend veel moeite om te zeggen wat je nu écht vindt. Liefst draai je om de zaken heen zodat het maar allemaal liefdevol blijft. Je staat ook steeds klaar voor de mensen die jij om je heen verzameld in je leven.

Let wel even op dat het niet ten koste gaat van jezelf wat je bent een persoon die het soms lastig vindt om nee te zeggen. Zeker bij je geliefde naasten is dit het geval, je wilt hen niet teleurstellen en alles voor hen doen. Wees je bewust ervan dat jij je lessen leert, soms ben je erg traag hierin om dit door te hebben. Dan rol je alweer in dezelfde problemen daarom mag jij veel meer bij jezelf blijven. Mediteren zou een gezonde bezigheid voor jou kunnen zijn zodat je alle opgekropte emoties makkelijker kunt loslaten. Dan zal je ook veel relaxter door het leven kunnen gaan en valt alles niet zo zwaar op je bord.

Spiritueel samenwerken

Er wordt jou kenbaar gemaakt dat het hoog tijd wordt om de ideetjes die al zo lang in je hoofd zitten nu eens echt vorm te geven. Durf de eerste stappen te zetten en ga ook op zoek naar iemand om mee samen te werken. De getallen staat ook in het spirituele voor samenwerking. De 11 is ook een master getal, uitleg hierover kun je hier vinden.

Nummer 11 is een zeer krachtig nummer, gebruik je talenten en vaardigheden om de mensheid te dienen. Je bezit enorme leiderscapaciteiten, volg je hart en ga iets prachtigs opbouwen, dit mag je jouw levenswerk gaan noemen. Het kan zijn dat je soms een partner nodig hebt om je levenswerk mee te gaan opbouwen. Aarzel dan ook niet om hier aan toe te geven.

Wees een inspiratiebron voor velen met de wijsheden die je Ziel bezitten. Je mag nu je gaven en talenten gaan inzetten om een helende factor te zijn in de levens van anderen. Deze rol zal zwaar zijn maar het zal je ontzettende veel voldoening en vreugde schenken om anderen weer een lichtpuntje in hun leven te schenken.

Kleuren die passen bij nummer 11

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren groen en goud. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 11, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Roze, verzoening, harmonie, romantiek

Groen, voorspoed, moed, balans

Goud, succes, ambities, rijkdom

Geel, zelfvertrouwen, mentale kracht

Oranje, stimulatie, mentale zuivering

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren roze en groen te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Roze, passie, vertrouwen, flirten

Groen, rustig, frisheid

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdier Zwaan mag je aanroepen als je zijn hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van dit dier klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.