Spread the love and share our page with your friends
Nummer 10 Dubbele-Getallen
Nummer 10 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Er komen nieuwe plannen aan en je gaat een nieuwe fase in als je nummer 10 ziet. Je kunt de overleden dierbaren vragen om je te helpen met hun inzichten. Neem ook wat meer tijd voor jezelf om meer te ontspannen, de boog kan niet altijd scherp staan.

Plannen in privé leven

Het gaat super in je privé leven, het wordt nu tijd om weer een stap verder te gaan in de plannen die je al aan het maken was. Ga nu over tot actie en maak de plannen werkelijkheid. Heb je hulp nodig vraag het dan! Samenwerken aan een project is soms beter, je kunt veel van andermans vaardigheden leren als je hier voor openstaat.

Ben je een erg druk met je werk type, dan mag je meer tijd gaan besteden aan je gezinsleven. Leuke dingen doen versterkt de band met elkaar, die kan wel een positieve boost gebruiken momenteel. Maak je verder niet zo druk over alles en ga wat meer genieten van de mooie dingen des levens.

Sterrenbeeld van nummer 10

Voor het sterrenbeeld Weegschaal is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Weegschaal is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 23 september tot 23 oktober. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld LIBRA. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je met gemak vrienden maakt. Je bent een persoon die heel erg open en sociaal is. Geweldig vind jij het om in de belangstelling te staan, liefst met zo veel mogelijk vrienden om je heen. Als het maar gezellig is! is jou motto.

Van al dat babbelen zou je gemakkelijk je werk van kunnen maken, het is iets waar jij namelijk ontzettend goed in bent. Dan schuilt er ook nog een twijfel kantje in jou, je kunt erg lang wikken en wegen om tot een besluit te komen. Vaak heb je de inzichten van anderen nodig en het liefst laat je hun voor jou beslissen omdat je het zelf lastig vindt. Besluiteloosheid is een typisch trekje dat bij dit sterrenbeeld hoort. Probeer dit toch meer onder de knie te krijgen dan zal dat echt zijn vruchten gaan afwerpen voor je.

Spiritueel groeien

Een pas op de plaats maken is een goede optie. Nu is de tijd daar dat andere gebieden in je leven even voorrang hebben. Erna kun je weer volledig aan de slag op spiritueel gebied en ga dan eens nieuwe dingen uitproberen zodat je weer verder mag gaan groeien. Vertrouw erop dat de door jou gekozen koers de juiste zal zijn op je levenspad.

Ga daarnaast aan de slag om kleinere doelen te stellen die samen 1 groot doel vormen, dan zul je het snelste je dromen kunnen gaan verwezenlijken. Ga voor nu aan de slag met de dingen die je relatief gemakkelijk afgaan. Dan kost het je niet zo veel energie en tijd en op deze wijze kun jij je meer bezig houden met je privéleven.

Nummer 10 vraagt van jou veel optimisme en een gezonde dosis doorzettingsvermogen en vertrouwen om dit te kunnen verwezenlijken. Het is oké om je even in rustig vaarwater te begeven zo ben je in staat op een goed overzicht te behouden.

Kleuren die passen bij nummer 10

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren beige, groen en bruin. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 10, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Wit, maanenergie, zuiverheid, meditatie

Beige, aardend, vernieuwing, samenwerken

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren blauw, oranje en beige te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Blauw, spiritueel, kalmte, zakelijk, meelevend

Beige, balans, liefelijk, vrijheid

Oranje, warmte, harmonie

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren vleermuis en de giraf mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.