Spread the love and share our page with your friends
Nummer 1 Dubbele-Getallen
Nummer 1 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Je geleideGids vraagt je om naar je hart te luisteren, hoe ver ben ik al en waar wil ik komen. Tijd is aangebroken als je nummer 1 ziet om beslissingen te nemen, en hulp te vragen aan anderen. Je gaat een overgang meemaken, dat kan zijn een nieuwe baan, huis of een relatie. Ga de verlangens van het hart onderzoeken en stel nieuwe doelen om deze te verwezenlijken.

Verandering in privé leven

Nummer 1 geeft aan dat het beter is als je niet alleen bent. Je bent op je best als je dingen samen doet, bijvoorbeeld met een partner of vriend/vriendin. Heb je dit nog niet dan richt hier eens je aandacht op en vindt degene die je in balans brengt. Dit kan op allerlei gebieden zijn in je privé leven. Het is aan jou om te kijken in welk gebied er een “partner” nodig is.

Een symbool voor nummer 1 is een nieuw begin. Je gaat een overgang meemaken, dat kan zijn een andere baan, huis of een nieuwe relatie. Wees je bewust van je gedachten en je ga je concentreren op de verlangens van je hart. Het is de juiste tijd om je verlangens positief in je leven te manifesteren en ga de komende tijd met vol vertrouwen tegemoet

Sterrenbeeld van nummer 1

Voor het sterrenbeeld Tweeling is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Tweeling is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 mei tot 21 juni. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld GEMINI. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je heel nieuwsgierig van aard bent. Alles wil je graag weten over wat er gebeurd in de directe omgeving. Dit kost jou zoveel energie dat je veel te weinig overhoud voor jezelf. Daardoor kun je soms het gevoel hebben dat je een beetje stilstaat in bepaalde gebieden in je leven.

Daarom is nu de tijd aangebroken dat je meer met jezelf bezig mag zijn en een innerlijke groei mag gaan bewerkstelligen. Dan heb je ook meer energie over om bijvoorbeeld je creatieve ideeën uit te werken en vorm te gaan geven. Ga je talenten verder ontwikkelen zodat je weer stappen vooruit kunt gaan zetten in je leven. En ga ook meer genieten van de kleine prachtige dingen om je heen die je hartje doen smelten.

Spiritueel samenwerken

Er wordt jou kenbaar gemaakt dat het hoog tijd wordt om de ideetjes die al zo lang in je hoofd zitten nu eens echt vorm te geven. Durf de eerste stappen te zetten en ga ook op zoek naar iemand om mee samen te werken. De getallen staan ook in het spirituele voor samenwerking.

Het is de juiste tijd om gewenste doelen en ambities te gaan bereiken. Dus aarzel niet om positieve stappen te zetten en vooruit te streven. Je hebt de kracht in je om je verleden achter je te laten en je te concentreren op een nieuw begin dat de toekomst zal gaan vormgeven.

Van belang is dus dat je alleen gaat denken aan wat je wel wilt en dan zal je dit ook op je pad gaan krijgen. Je mag ook gaan mediteren om meer rust in je hoofd te krijgen, dan krijg je ook een heldere kijk op de situaties en ben je beter in staat de juiste beslissingen te nemen.

Kleuren die passen bij nummer 1

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren geel en goud. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 1, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Roze, vriendschap, verzoening, harmonie

Groen, vruchtbaarheid, moed, balans

Goud, positieve aantrekkingskracht, geluk

Geel, zelfvertrouwen, mentale kracht

Oranje, psychische kracht, aanmoediging

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren lichtroze en beige te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Lichtroze, vrede, vriendschap, zachtaardigheid

Beige, balans, neutraliseren

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Orka, Kanarie en de Panter mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.