Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-getallen.nl Celestien
Dubbele-Getallen Celestien (Coelestien of Celestiet)

Spirituele werking

Celestien (wordt ook Coelestien of Celestiet genoemd) is een prachtig kristal voor spirituele mensen. Het helpt de gevoeligheid wat in balans te houden zodat je jezelf sneller kunt herpakken op emotioneel gebied. Heeft een helende werking op hartzaken. Brengt meer rust in je hoofd als je deze steen bij je draagt als je gaat slapen.

Als je spiritueel aan het werk bent dan kan het kristal meer verdieping geven. Met je ogen en trouwens ook je 3e oog, zal je meer en zuiverder alles waarnemen. Als je de steen vaak of een langere tijd bij je draagt, dan zal het een deel van je energetische ballast van je schouders gaan losweken.

Helende werking

Leg een kristal van Celestien onder je kussen om je te helpen beter in te slapen. Het neemt dan een deel van je kopzorgen weg zodat je meer rust krijgt in je hoofd, je piekert minder. Het brengt je een beetje in een zen modus zodat je sneller in slaap valt. Je kan met Celestien kristallen ook uitstekend mediteren. Het zorgt ook voor een betere balans tussen de chakra’s, en het geeft een lichte zuivering aan die verbindingen.

Als je het kristal bij je draagt zal het ook zorgen dat er een betere energie verdeling plaatsvind op energetisch niveau tussen je aura en chakra’s. Heb je een groot kristal in een ruimte staan waar je veel bent, dan zal het ook werken op energie die al heel lang bij je is. Ik bedoel dan de energie die aan je Ziel vast geplakt zit, kan zelfs nog van een vorig leven zijn. De Celestien kan echt heel erg diep op energetisch niveau werken.

Dubbele-getallen.nl edelsteen

Reinigen van de steen

De Celestien is niet zo dol op water, dus pas hier mee op. Heel even in zonlicht mag (vroege ochtendzon of avondzon) maar doe dit niet té vaak en ook niet te lang. De steen kan haar kleur verliezen door de warmte van het zonlicht. Celestien is deels zelf zuiverend. Je kunt deze opladen of energetisch reinigen door haar op of bij een bergkristal of amethist te leggen. Opladen voor nieuwe energie kan ook in het maanlicht.

Over de Celestien

  • Mineralogie: Celestien wordt vaak gevonden in aderen, spleten of holtes in een afzetting van kalkzand en afzettingen van gips, haliet of dolomiet.
  • Kristalstelsel: Rombisch
  • Kristalvorming: Secundair
  • Sterrenbeeld: Stier, Leeuw
  • Chakra: Hartchakra, Voorhoofdchakra
  • Kleur van de Celestien: Onder andere kleurloos, licht blauw, grijs, licht bruin,
  • Vindplaatsen: Verenigd-Koninkrijk, Oostenrijk, China, Australië , Madagaskar, Marokko, Verenigde Staten, Bolivia en Zuid Afrika
Wereldkaart Dubbele-Getallen.nl

Dubbele-Getallen.nl geeft uitsluitend adviezen over mogelijke werking van edelstenen en mineralen. Gebruik edelstenen en mineralen alleen ter ondersteuning en raadpleeg ten aller tijden een arts als je gezondheidsklachten hebt.